söndag 15 november 2009

Utsikten från mitt köksfönster


Detta är den sista bilden jag kommer att dela med mig av på denna blogg. Det måste bli den jag själv tycker är en av mina bästa. Nu finns inte det gamla bryggeriet kvar utan det har ersatts med en parkeringsplats. Så småningom kommer det att byggas ett hyreshus på marken. Jag har under tre års tid haft min dator, betalat av den via avdrag på lön. Men jag tycker inte att utköpspriset är tillräckligt lågt. Tänker därför bli datorlös en tid. Det känns lite spännande och som en ny utmaning i vardagen. Jag vet att jag kommer att sakna er och sakna att fundera över vad jag ska skriva om nästa gång. Jag tycker dock att om en blogg som denna ska ge er läsare något behöver den uppdateras ofta och det har inte blivit så på sista tiden. Jag vill heller inte känna kravet att jag måste läsa eller lyssna bara för att ha något att skiva om här. Jag hoppas att vi på jobbet kan hitta en ny form, tillsammans, där vi kan vara flera som delar på ansvaret. Visserligen kan det då inte bli lika personligt som det varit, men annorlunda.
Jag kommer att plocka bort bloggen om några veckor. Jag vill att ni alla ska veta varför jag tar bort den och att det inte handlar om att jag på något sätt känner mig slut som människa.
Nu stundar nya tider!!!
Ett stort tack till er som gett mig feedback och inspiration.
Varma hälsningar Signe Helen Amborn.

8 kommentarer:

Kim sa...

Tråkigt att du slutar med bloggen, tycker jag, men livet tar sig ju olika vändningar emellanåt. "...på denna blogg" ser jag dock att du skriver så jag hoppas vi får läsa texter av dig annorstädes så småningom. Tack, Signe, för alla roliga, intressanta, vackra, ibland lite sorgliga inlägg :)

(PS Ta inte bort bloggen om du inte tycker du måste. Det är så sorgligt med tomma länkar, och ingen förklaring för den som inte hunnit läsa ditt sista inlägg.)
Kram / Kim

Den luttrade bibliotekarien sa...

Verkligen tråkigt att du lägger ner din blogg även om jag förstår anledningen (väntar själv på besked hur mycket utköpspriset på min "jobbdator" blir...men att bli datorlös skulle jag nog inte klara). Jag har haft många trevliga stunder när jag läst din blogg, du har blivit lite av en vän. Nu hoppas och tror jag att du återkommer i någon form här på nätet.
Många hälsningar/ Susanne

Mammatilltre sa...

Sorgligt Helen. Det har varit ett bra sätt att ha "kontakt" på i denna konstiga tid...Jag har själv inte så mycket att dela med mig av....men ändå...
Kram

Hermia sa...

Nämen försvinner bloggen! Vad tråkigt. För mig som inte längre får ta del av målningar, kloka ord och goda tips. Lycka till som datorlös. Kanske ses vi någon gång i biblioteksvärlden?

Anonym sa...

Jag kommer sakna din blogg. Ett sätt att vara med dig i ditt liv. Det var du som fick mig att börja med min blogg, kommer du ihåg? Men jag förstår dig och vet att vi har kontakt i alla fall.
Kram Ingegerd

Anonym sa...

Tack för att jag fått vara med och dela dina spännande åsikter och tankar - för at inte tala om dina målningar - kära Signe Helén.
In Real Life - I Verkliga Livet - är dock inte heller någon tråkig mötesplats, tvärtom!
Särskilt när man får mötas "alltid på en tisdag" i Nynäshamns vackra bibliotek!

Tillgivna vännen/kollegan/arbetstagaren
Lena K E

Gullan sa...

Hur ska jag nu hålla reda på vad som händer hos er i Nynäs? Har du förresten kvar målningen av Muffins i djungeln (nr 1) så vill jag gärna köpa den av dig. Stora kramar från din förra arbetstagare som nu virrar omkring på västkusten!

Lillemor sa...

Jag har inte varit inne på din blogg på ett tag, men så tittade jag in nu och fann att du ska lägga ner den. Jag förstår dig; det tar mkt tid att blogga - jag daterar upp min blogg då och då och hinner själv inte surfa runt så mkt. Men då blir ju också bloggen lite "död".
Det har verkligen inte din blogg varit! Förresten - jag håller med Kim i hennes ps.