söndag 31 januari 2010

Alfahannen

Har åkt flera timmar fram och tillbaks till Stockholm i helgen, passade på att lyssna till boken Alfahannen/ 2009 av Katarina Wennstam. Ja vad säger man om den, inte mycket, att det sker sexualbrott även inom film/teatervärlden. Att kvinnor som utsätt för sexuella övergrepp får bära skulden då de känner att de själva inte tydligt nog sagt nej. Inte speciellt originellt Katarina ger tyvärr inte något nytt budskap till kvinnor som anmäler sexuella övergrepp. Synd för hon kan ju skriva.
I lördags fikade jag, Dagny och Ellen på café Gunnarssons på Hornsgatan. Där intog jag årets lyxsemla!
Fler blir det inte detta år.
Av Ellen fick Dagny och jag Herman. Han ska skötas under tio dagar och efter det bli en unik vänskapskaka, tänk om han visar sig vara prinsen jag väntar på?!. Olle är mycket engagerad och har rört i smeten hur många gånger som helst (får bara röras i 2-4 gånger per dygn), han ser verkligen fram emot en smaskig kaka.


Idag var min kära mor och jag och besökte Saga. Hon har äntligen flyttat hem till Stockholm från Kalmar. Min älskade dotter som nu är klar sjuksköterska, fått lägenhet i Midsommarkransen och arbete på Karolinska sjukhuset i Solna. Jag är så glad att hon nu finns nära och att det går så bra för henne!!!

4 kommentarer:

Helena sa...

Grattis till hemkommen dotter! Och till Herman! Ta väl hand om honom.

Anonym sa...

Jepp, jag ska göda honom!

Mammatilltre sa...

Jag undrar om jag inte har en Herman i frysen...kanske fungerar han efter några år också...

Alfahannen tänker jag inte lägga tid på.

Kram från C

Anonym sa...

C, ha-ha, dags att rensa frysen. Nej jag tror Herman i din frys är död. Men agkan ju skicka ner en ny Herman till dig? om ca fem dagar eller så!
kram
Signe