måndag 29 juni 2009

Ljudböcker

Jag har hela dagen lyssnat till boken Sin ensamma kropp /2008 av Elsie Johansson. Elsie Johanssons berättelse är mycket rörande och stark, jag fängslas, blir tagen och känner igen. Hans och jag försökte lyssna till cd-boken i husbilen under semesterveckan men blev så frustrerade av inläsningen så vi slutade. Att behöva höja och sänka volymen pga röstvolymen är riktigt dåligt. Jag har inte lyssnat till Helena Brodin tidigare, men är det så här illa vill man kanske inte lyssna på någon bok mer. Jag var ensam i bilen fram och åter till Ikea idag och stördes inte så mycket av bilens ljud och hemma har jag kunnat sänka och höja ljudet efter behov.
Nu vill jag visa er vad jag gjort idag. Jag har skaffat mig ett eget utrymme! Jag har delat upp vardagsrummet i två delar, tagit det utrymme som tidigare bara var ett gångparti och skaffat mig ett långt bord där allt får plats, ett bord för egen glädje. Olle, min 16-årige son, tyckte förstås att det inte såg klokt ut, men han höll med mig när jag sa:
-vem bryr sig!
Det går absolut inte att stöta till bordet för då ramlar allt i golvet. Ska hämta hem min borr/skruvdragare från jobbet och fästa hyllskivorna i bockarna, jag har faktiskt tre veckor kvar av min semester!!! Vill inte att min dator och kanna med vatten faller i golvet.
Bra, eller hur? Återkommer till boken Sin ensamma kropp, inom kort.

5 kommentarer:

saga sa...

haha, bra jobbat mamma! man måste ju utnyttja utrymmet. du skulle se hur vi bor just nu (i varsin resväska) så skulle du förstå! kram

Anonym sa...

Jag förstår, jag känner mig jättenöjd och trivs med arrangemanget.
mamma

Anonym sa...

Det där blir bra. Står det du behöver synligt blir allt mycket lättare.
Kram Ingegerd

Den luttrade bibliotekarien sa...

Väl utnyttjad yta skulle jag vilja påstå. Ser ut ungefär som hemma hos mig, ett bord belamrat med diverse nödvändigheter. Matrumsbordet används för förvaring (böcker, pennor, solglasögon, keps, laptop, diverse sladdar och laddare m.m.)och ser ut som rena internetcaféet när en eller båda sönerna är hemma.

Anonym sa...

Ingegerd, ja jag hoppas bli mer aktiv med akvarellfärgerna nu när jag kan ha de framme hela tiden.
Du luttrade, mycket saker blir det, undrar hur många sladdar och kablara jag har egentligen? Skönt att det finns fler som jag!
Signe