lördag 15 maj 2010

Det enda rationella

Jag såg filmen Det enda rationella /2009 i regi av Jörgen Bergmark häromkvällen. Filmen har fått riktigt bra recensioner och man skulle kunna tro att med fyra av sveriges främsta skådespelare så bara måste filmen vara bra, Stina Ekblad, Pernilla August, Claes Ljungmark och Lars Lassgård. Men nej då, fy vilken dålig film. Vilken tur att vi inte köpt in den till biblioteket. Hur kan man komma på en så idiotisk idé att tro att när två personer blir förälskade i varandra ska kunna leva i ett fyraförhållande där de två som lämnas och fortfarande älskar ska finna sig i den situationen. Filmen går under kategorin dramakomedi, jag kände inte av något drama alls och inte drog jag på smilbanden en endaste gång. Jag är annars ganska lättroad. Synd!

2 kommentarer:

Pax sa...

Oj vad jag inte håller med dig! Rolf Lassgård karaktär är visserligen ganska osympatisk hans idé en sannerligen dålig idé, men filmen var välgjord och snygg och underhöll mig på det sätt jag förväntat mig. Tror nog att det är meningen att man ska bli lite provocerad...

Anonym sa...

Intressant! Men den provocerade mig inte ens ,bara så tråkig och förutsägbar. Lite hetare får det nog bli om jag ska gapa med stor mun.
Signe