tisdag 15 juni 2010

Dag tre...

Jag har det fortfarande bra, det är varmt och skönt. Solar och badar precis som jag tänkt mig men aldrig att jag åker på all inclusive igen. All denna mat som semesterfirarna lassar på och sedan bara lämnar, vilket slöseri. Det finns mer som gör det hela absurt men finner inte ord. Det roliga är att se barnen som upptäcker de små sakerna som vi vuxna inte ser. Som tex en fantastisk labyrint i mosaik på altanenes golv. Den måste jag fotografera imorgon. Jag har slutat lyssna till Ann Rosmans bok Själakistan, den började så helt fel med en skolklass som upptäcker ett lik utan huvud när de är på utflykt till Marstrand. Samtidigt upptäcker en gammal kvinna ett huvud uppsatt på en påle i sin trädgård. Nej, det här klarar jag bara inte hur bra krimhistoria det än kan utvecklas till att bli. Jag roar mig med att gå på spaning, finns det någon som läser, jo de flesta läser, men är det någon översatt svensk författare bland de böcker jag smygtittar på. Jo vem hittar jag inte om Jens Lapidus på holländska och dessutom lånad på mannens hemmabibliotek! Se här! Jag fortsätter min spaning för att se om jag hittar flera.2 kommentarer:

Anonym sa...

Fin bild på pojkarna. All inclusive är precis som du skriver, ett slöseri utan like. Man vill få ut så mycket som möjligt utan att kunna ta vara på det. Finlandsbåtsbuffésyndrom kanske det kan kallas. Annars är man avundsjuk på omgivning, sol och värme. Vad tycker du om Nessers senaste? Jag har kommit 170 sidor in i den...
Hjärtpatienten

Anonym sa...

Hej patienten, jag har en cd kvar av Nessers bok och jag vill inte att den ska ta slut. Jag gillar den verkligen. Roligt att höra från dig.
Signe