söndag 30 november 2008

Lördag i Gävle
Jag träffade Den luttrade, gick rätt på och fann henne! Hermia jobbade inte just denna lördag, men man kan ju inte ha tur jämt. Det var förvånande roligt och improviserat, hon såg inte ut som jag tänkt mig, hasande tofflot hade hon inte. Gävlebocken stoltserade, jag är inte den som sätter pengar på bränning, ännu står han!

Det ser precis ut som hos oss i Nynäs, beställningskatalogen ligger vi sidan om, och inte har vi helt koll på vilka böcker som verkligen är nyheter!

5 kommentarer:

Mamma till tre sa...

Härlig helg - fin bock!!!

Kram

Den luttrade bibliotekarien sa...

Bilderna verkar väldigt välbekanta på något vis...ser också att det ser lite skräpigt ut på disken, får ta ett snack med Hermia i morgon om en viss uppstramning.

Signe, jag visste att du var i antågande men det var nog kameran som avslöjad dig - vanliga låntagare tar inte kort på skylthyllor :-)

För er som inte vet - bocken står utanför Stadsbiblioteket, stor och ståtlig.

Hermia sa...

TUSEN TACK, kära kollega för det fina paketet som jag förstås inte kunde motstå att öppna. Hoppas innerligt du har vägarna förbi fler tillfällen och att då även jag infinner mig. Nu ska jag ta plats och rensa i röran vid den avfotade disken. :-)

Anonym sa...

Hermia och Den luttrade, inte behöver ni städa! Det såg hur bra ut som helst. Absolut kommer jag igen, när ni minst anar det....Känner som en liten spejare, det var inte meningen.
Önskar er en God Jul!
Signe

Anonym sa...

Hej! Ser att du besökt min barndoms bibliotek :-) Brukar titta in i din blogg i jakt på lästips!
Kram Elisabeth på Edbo