söndag 30 november 2008

Mamma Mia!

Jaså, jaha, jag hade ju filmen liggande hemma och hade bestämt att jag skulle se den som söndagsfilm. Såg den tillsammans med Olles kompis Sandra, vi beslutade tillsammans att ge den tre bananer. Alla känner ju till filmen och säkert har ni sett den, om ni inte gjort det så gör det. Jag tycker att det bästa var att de gjort om en del låtar till lite mer nutida sing/songwriterstuk. Ja, en fadeoffilm. Kan man yttrycka sig så?


3 kommentarer:

Den luttrade bibliotekarien sa...

Jag är tydligen den enda som inte gillade filmen, orkade inte ens se halva filmen innan jag gav upp. Men jag har aldrig varit någon älskare av musicals...förstår inte varför de måste brista ut i sång stup i ett, men det är väl det som är vitsen.

Helena sa...

Jag kan bara hålla med dig,Den luttrade.... Tyckte inte heller speciellt mycket om filmen men om man som jag, och tydligen även du,inte tycker om musikaler så ska man kanske inte se en och sedan klaga.
Varför jag inte gillat musikaler? Det finns ju något rart kring denna filmgenre men det blir tyvärr ofta lite för glättigt, fånigt och, ja, infantilt i musikaler och det är det jag personligen har så svårt för.

Anonym sa...

Tyckte faktiskt inte heller att den var så bra, filmen. Men ville liksom inte sänka den 15-åriga flickan och hennes entusiasm.
Signe