fredag 14 november 2008

Nu får ni tycka att jag är banal

Jag måste bara följa TV-programmet Idol! Jag ser på dessa slutprogram och bara njuter, jag följer dessa unga sprudlande, livsglade blivande artister och deras utveckling. Ryser, känner, vibrerar och är med. Det är inte viktigt för mig vem som blir idolvinnare utan jag är bara glad över att få dela deras sångglädje och entusiasm. Det är bara att önska dem lycka till, alla.
Tittar du på Idol?

3 kommentarer:

Den luttrade bibliotekarien sa...

Visst tittar på Idol, åtminstone med ett öga. De har just röstat ut den som sjöng bäst ikväll, den som inte förtjänar att vara kvar verkar ha lagt alla småtjejer för sina fötter. Förra säsongen tröttnade jag på och såg bara början, den här gången tänkte jag härda ut. Men ingen kommer ens i närheten av den senaste American Idol-vinnaren David Cook, vilken stjärna vilken röst!

Anonym sa...

Hej du luttrade, vad gör du med andra ögat? Jag håller med, han som sjöng bäst åkte ut, jag förstår inte dom som röstar, det är nog gullighet?! Men alla är ju faktiskt bra och förtjänar sin plats. Troligen kommer vi höra mer av Robin även om han nu åkte ut.
Vi hörs.
Signe

Den luttrade bibliotekarien sa...

Ett öga på TV:n ett på datorskärmen...
Om du vill lyssna på en riktig vinnare (förlåt att jag blir lite tjatig) har jag lagt upp en länk till David Cook som sjunger "Billie Jean" på min blogg. När han sjöng den på American Idol var tävlingen avgjord...fanns ingen som kom i närheten.
Kom förresten på att Hermia har tipsat om din blogg.